Power Plate

Sprava Power Plate je više nego trenažer za bavljenje sportom. On takođe može raditi masažu celog tela i rekreativnost. Osim treniranja svih grupa mišića vibro sprava Power Plate efikasno otklanja stres, zbog toga sto opada koncentracija kortozola u organizmu a u isto vreme povećava nivo serotonina.

Pri korišćenju sprave Power Plate jača se krvotok i stimuliše se snabdevanje tkiva kiseonikom,to podstiče izbacivanje toksina iz organizma. Dejstvo vibracije na problematičnoj zoni aktivira sagorevanje masnoće, a u kombinaciji sa drenažnim efektom dovodi do eliminacije pojave celulita. Takođe vibracija Pawer Plate otvara pore ćelija, otvara osetljivost tkiva prema anti celulit preparatima.

Osim toga zbog poboljšanja koncentracije minerala u kostanom tkivu, štiti od razvijanja osteporoze a koža postaje više elastična u rezultatu poboljšanja kolagena.

Ovi faktori dozvoljavaju organizmu da pređu u raspoloženje punog komfora i daju efekat podmlađivanja.

INDIVIDUALNI TRENING SA INSTRUKTOROMCena
1 TRENING - 1sat 500
12 termina za mesec dana-3 puta nedeljno 60min 5.000
8 termina za mesec dana-2 puta nedeljno 60min 3.750

Samo za članove kluba:

INDIVIDUALNI TRENING od 1 sat u teretani na svim spravama sa instruktorom + 1 sat zagrevanja u sauni, aromaterapija, bazen sa hidromasažom i fito čajCena
8 termina za mesec dana-2 puta nedeljno 1 osoba 11.000
4 termina za mesec dana-1 puta nedeljno 1 osoba 6.000

Da li ste pronašli uslugu za sebe?

Pozovite nas i rezervišite svoj termin.