• Talasoterapija
 • Spa kapsula
 • Talasoterapija

  Thalgo naučnici su upornim istraživanjima razvili znanja kako na najbolji način iskoristiti bogatstvo morskih dubina. More kao kolevka života na planeti zemlji sadrži veoma važne supstance koje su tek od nedavno počele da se koriste u kozmetologiji. Alge su samo jedan deo tog blaga. Međutim vrlo brzo se utvrdilo da one daju impresivne rezultate u nezi lica i tela, budući da sadrže sto puta više kalcijuma i deset puta više magnezijuma od biljaka koje se nalaze na površini zemlje.

  Tržište je pokazalo da moderan čovek sve manje koristi sintetičke kozmeticke proizvode i sve više se okreće prirodi i onome što mu ona nudi. Odgovarajući na taj zahtev, a svesni da u prirodi, a naročito moru, možemo pronaći sve ono što je potrebno savremenom čoveku, kreirali smo Thalgo brend. Thalgo je danas jedan od vodećih kozmetickih brendova u svetu, sa preko 40 godina iskustva.

  Nudimo Vam sirok spektar programa za profesionalnu negu, namenjenih za efikasnu detoksikaciju organizma, toniranje koze tela kao i mrsavljenje i oblikovanje figure. Za kompletan efekat preporucujemo adekvatne preparate za kucnu negu .

  Otkrijte blagodeti mora koristeci Thalgo cosmetics!

  TRETMAN DETOKSIKACIJE TELA SA MIKRONIZIRANIM MORSKIM ALGAMA

  Ova patentirana Thalgo formula od 100% cistih algi idealno je resenje za aktiviranje metabolizma, otklanjanje masnih naslagai dreniranje organizma. Aktivni sastojci algi ucinice Vasu kozu prociscenom, obogacenom vitaminima i mineralima ...

  TRETMAN SA MORSKIM BLATOM ZA DETOKSIKACIJU I UČVRŠĆIVANJEM KOŽE

  Maska od prirodnog morskog blata, aromaticnih ulja i morske soli. Ovim atraktivnim tretmanom dosezemo intenzivnu remineralizaciju i piling. Blagodeti etarskih ulja prociscavaju, smanjuju edeme i zadrzavanje vode.

  Tretman Cena
  SPA TRETMAN DETOKSIKACIJE TELA SA MIKRONIZIRANIM MORSKIM ALGAMA (THALGO) 2.000
  SPA TRETMAN SA MORSKIM BLATOM ZA DETOKSIKACIJU I UCVRSCIVANJE KOZE (THALGO) 2.000
  SPA TRETMAN SA COKOLADOM ZA MINERALIZACIJU KOZE (ETRE BELLE) 2.000
  SPA TRETMAN - COKOLADNO PAKOVANJE + MASAZA COKOLADNIM ULJEM (ETRE BELLE) 3.500
  PILING TELA (THALGO) 1.500
  SPA TRETMAN ZA ISHRANU KOŽE - MED I BADEM 2.000
 • Spa kapsule

  Dermalife SPA-JET kapsula

  Dermalife Spa-Jet kapsula je sistem za relaksaciju, mršavljenje i revitalizaciju, vrhunski dizajniran, u vidu sofisticiranog aparata za sveobuhvatne estetske tretmane.

  Proizvodi je američka firma Sybaritic, koja je svetski lider u proizvodnji opreme na polju estetike i prirodne kozmetologije. Sertifikovana je i odobrena za upotrebu u SAD i u EU.

  Funkcije spa kapsule

  Hidrofuzija

  Ovo revolucionarno otkriće stvara uklopljenu energiju kroz stapanje toplote I pare. Hidrofuzija vam omogućava da ove prirodne energije koristite zasebno ili istovremeno. Zajedno, ovi elementi čine savršenu kombinaciju za pročišćavanje organizma, pospešivanje hidratacije kože I prodiranje proizvoda pri horišćenju naprednijih tretmana kože.

  Para

  Dermalife sistemi sadrže podesivne programe parenja za telo I kožu. Vlažna, nežna para Dermalife-a sa dodatkom prirodnih ulja I biljnih aroma upotpunjuju spa iskustvo.

  Toplotno zračenje

  Senzori toplotnog zračenja su napravljeni da proizvedu toplotu koja je istog nivoa kao I ona našeg tela, time stvarajući opuštajuće toplo okrušenje.

  Vruhunski vodeni sistem

  Spa kapsula ima jedinstvene vodene opcije. Ovaj model sadrzi 10 tuš glava postavljenih iznad tela sa unapred određenim programima. Spa kapsula nudi iskustvo u kompletnoj hidro kadi sa ukupno 20 hidro masažnih mlaznica. Svi modeli sadrže termostatski mikser da bi temperatura vode bila konstantna. Na modelu je standardni ručni tuš, savršen za ispiranje proizvoda sa klijenta I instrumenata na samom uređaju. Speedclean patentirani sistem protiv kamenca, održava performanse spa kapsule “kao nove” zauvek. Fleksibilno, gipko crevo daje mogućnost dovodu tuša da se savija kada se čisti krpom ili sunđerom I time kruni ostatke kamenca. Grohe vodena tehnologija, vodeći globalni brend za inovativni dizajn se koristi u najkvalitetnijim kućištima I sanitarnim komponentama u multi-senzorskih spa sistema. Inovativni Dermalife funkcije takođe sadrže:

  Hidrokada

  Spa kapsula ima hidrokadu od 200 litara. Četri unapred podešena programa kontrolišu 8 leđnih I 8 bočnih podvodnih masažnih mlazeva. Stopala dobijaju dodatnu relaksaciju pomoću 4 masažna mlaza.

  Vodena “prašina”

  Lagana vodena prašina u Spa kapsuli se ravnomerno raspršuje preko tela dodirom jednog dugmeta. Ukoliko klijent želi, minerali I vitamini mogu biti dodati magli.

  Prskanje stopala

  Omekšava, oživljava I osvežava stopala sa dva mlaza koji nežno prskaju vodu preko njih za posebno spa iskustvo.

  Programi tople/hladne vode

  Korišćenje tople I hladne vode je omiljeni izbor u mnogim ekskluzivnim I vrhunskim sap centrima. Dermalife multi-senzorski spa sisitemi ovo jedinstveno iskustvo unapređuju u sofisticirano, mešajući toplu I hladnu vodu, kao I time što omogućavaju klijentu ispiranje različitim temperaturama pomoću ručnog tuša.

  Led svetla

  Spa kapsula koristi vrhunsku digitalnu tehniku osvetljenja(LED)i četri strateški postavljene svetlosne stanice koje odaju bogatu I atmosferski obojenu svetlost. Prozirna peskirana školjka isijava prijatan sjaj, time dovodeći Vašeg klijenta u stanje harmonije I ravnoteže.

  Vibrirajući krevet

  Stimuliše sisteme tela da rade usklađeno za postizanje harmonije. Ljuljajući telo, ergonomski dizajniran krevet koristi patentirani vibracioni sistem sa kontinuiranom ili pulsnom vibracijom.

  Vitaminski, mineralni I aroma sistem

  Spa kapsula sadrži jedinstvene rezervoare koji raspršuju vitamine, minerale, arome i biljne ekstrakte u vidu pare za potpunu apsorbciju I najviši doživljaj. Esencijalna ulja, ekstrakti bilja i još mnogo toga se može kombinovati da bi se program prilagodio specifičnim potrebama klijenta.

  Deluxe color LCD displej

  Kontroliše se preko kontrolnog panela, na dodir. Ovaj lagani multi jezički displej nudi 10 unapred programiranih I 1 slobodan program, kao I mnoge opcije unapređenja, uključujući I video DVD aplikacije.

  Stereo Ready

  Za najviši osećaj opuštanja Spa kapsula je opremljena vodootpornim zvučnicima od 150W koji se lako mogu priključiti na bilo koji audio izvor. Takođe, sadrži integrisan ulaz za slušalice.

  Providna spoljna školjka

  Spa kapsula stalno menja svoj izgled kako reflektuje svetlost iz okolnog ambijenta ili ukoliko ima svoj Colorbath sistem boja. Colorbath svetla koja se vide kroz peskiranu, hrapavu, providnu školjku daju predivan I fascinatan utisak u svakom spa prostoru.

  Tretman Cena
  Spa program u hidro kapsuli sa OXY SCENIC kozmetikom 1.200
  Spa program u hidro kapsuli sa OXY SCENIC kozmetikom (8 tretmana za mesec dana-2 puta nedeljno) 9.000
  Spa program u hidro kapsuli sa OXY SCENIC kozmetikom (4 tretmana za mesec dana-1 put nedeljno) 4.500

Da li ste pronašli uslugu za sebe?

Pozovite nas i rezervišite svoj termin.